Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR TENISAČICA

HTZ postaje sponzor Bola

Sep 5, 2016; New York, NY, USA; Ana Konjuh of Croatia celebrates after winning match point against Agnieszka Radwanska of Poland (not pictured) on day eight of the 2016 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Konjuh wo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.04.2017.
u 00:30

WTA turnir tenisačica u Bolu dobio je u Hrvatskoj turističkoj zajednici glavnog sponzora, a u Vladi RH glavnog pokrovitelja te je sukladno tome promijenio i ime. Odsad će se zvati – Croatia Bol Open. No ostaje jedini WTA turnir u jugoistočnoj Europi!

Kao što se zna, održat će se od 5. do 11. lipnja. Lista sudionica bit će objavljena 15. svibnja, no već je sada izvjestan nastup nekih od najboljih mladih hrvatskih tenisačica: Ane Konjuh, Jane Fett, Petre Martić i Tene Lukas. Izgledan je i dolazak naše Australke Ajle Tomljanović. No, kako se Bol (kao turnir iz kategorije 125) održava u drugom tjednu Roland Garrosa, sve ove prijave treba uzeti uvjetno.

Doći će ako ne budu ušle u drugi tjedan Pariza. Posljednjeg dana turnira, u ekshibicijskom susretu, sučelit će se Iva Majoli i Martina Hingis koje će na taj način obilježiti 20. obljetnicu svog finala u Roland Garrosu. Iva je tada osvojila svoj jedini Grand Slam naslov. 

>> Karlović slavio protiv Džumhura i plasirao se u četvrtfinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije