Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS u 19 SATI

HTV neće prenositi Dinamo, evo gdje možete gledati utakmicu sa Šahtarom

Manchester City - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
22.10.2019.
u 07:53

Utakmicu će prenositi PlanetSport 1 koji se nalazi u posebnom paketu mreže A1. Uvodna emisija u kojoj će sudjelovati Joško Jeličić i Stipe Pletikosa počinje u 18 sati.

Dinamo večeras u 18.55 u Harkivu igra utakmicu trećeg kola Lige skupine C Lige prvaka. Protivnik je Šahtar, momčad iz Donjecka koja zbog rata utakmice ne igra na svom stadionu.

Utakmicu će prenositi PlanetSport 1 koji se nalazi u posebnom paketu mreže A1. Uvodna emisija u kojoj će sudjelovati Joško Jeličić i Stipe Pletikosa počinje u 18 sati.

U ostalim zemljama u susjedstvu susret Šahtara i Dinama prenosit će Arena Sport 3.

Dodajmo i da nogometaši Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova. U dosadašnjih deset susreta modri nisu upisali ni jednu pobjedu.

U deset susreta Dinamo ni jednom nije pobijedio, ni jednom nije prošao u idući krug. Ukupno je upisao osam poraza i dva remija uz negativnu razliku pogodaka 6-20. Modri su gubili od imenjaka iz Kijeva, Šahtara, Dnjipra i Čornomoreca.

– Ovdje nismo došli na izlet, već želimo pobijediti. Znam za tu statistiku, ali srušili smo mnoge iz prošlosti, pa želimo promijeniti i ovu. Znamo da igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi i vjerujemo da možemo biti bolji od njih – rekao je sinoć trener Dinama Nenad Bjelica.

U skupini C vodi Manchester City sa šest bodova ispred Dinama i Šahtara koji ima tri boda, ali ukrajinski sastav ima slabiju gol-razliku, posljednja je Atalanta. City i Atalanta igraju večeras u 21 sat.

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao u studiju Večernjeg TV-a


 
Ključne riječi

Komentara 33

RU
ruksak2
08:32 22.10.2019.

samo budala plaća hrt pretplatu hdz i sdp uhljebima ...

DU
Deleted user
08:47 22.10.2019.

Naprid nasi pa makar to bilo Dinamo, sretno. HZV

DU
Deleted user
08:59 22.10.2019.

Kada sporedni iptv provider dobije koncesiju onda to nitko ne može gledati. Naravno da će biti ileganoga korištenja interneta sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije