Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE LIGA PRVAKA

HT nagradio svoje korisnike: Evo gdje gledati spektakl između PSG-a i Cityja

FILE PHOTO: FC Barcelona v Real Madrid - UEFA Champions League Semi Final Second Leg
Action Images/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.09.2021.
u 11:18

"O Messiju ne treba puno govoriti, on je igrač koji sve kaže na terenu. Imamo puno sreće što ga gledamo 16 godina. Nadam se da će u utorak zaigrati za boljitak utakmice".

Nakon tjedan dana pauze, vraća nam se Liga prvaka. Lionel Messi trebao bi biti u početnoj postavi PSG-a, koji u dočekuje Manchester City, objavio je trener Paris St Germaina Mauricio Pochettino. 

 "Sutra ćemo znati početnih 11, ali mislim da će biti u sastavu", kazao je Pochettino.  

 Messi je propustio zadnje dvije utakmice francuskog prvenstva zbog lakše ozljede koljena, ali u ponedjeljak na treningu nije se činilo da ima ikakvih problema s ozljedom. PSG je prošle sezone eliminiran od Cityja u polufinalu Lige prvaka.  

 Trener Manchester Citya Pep Guardiola također se nada da će Messi zaigrati: "O Messiju ne treba puno govoriti, on je igrač koji sve kaže na terenu. Imamo puno sreće što ga gledamo 16 godina. Nadam se da će u utorak zaigrati za boljitak utakmice".  

Utakmica počinje u 21 sat, a prijenos je na Areni Sport 7, a HT je poručio kako je za ovu prigodu omogućio gledanje svim korisnicima MAXtv-a bez dodatne naknade.


No to nije jedina utakmica večeri. U nastavku donosimo gdje gledati večerašnje utakmice najelitnijeg klupskog natjecanja:

  • Arenasport 1, 21:00: Leipzig - Club Brugge
  • Arenasport 3, 21:00: Milan - Atletico Madrid
  • Arenasport 5, 21:00: Borussia Dortmund - Sporting
  • Arenasport 7, 18:45: Šahtar - Inter, 21.00: Manchester City - PSG
  • Arenasport 8, 18:45: Ajax - Bešiktaš, 21.00: Porto - Liverpool
  • Arenasport 9, 21:00: Real Madrid - Šerif
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije