Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hamburg u Londonu traži – Hamburg

HSV se nada da će Petrić ponoviti Olu

Mladen Petrić
AFP
29.04.2010.
u 13:01

Liverpool bez Torresa nije velika momčad, a neće ga biti ni u igri protiv svog bivšeg kluba. Atletico dolazi s prednošću 1:0.

HSV je došao pred vrata raja i da sad taj korak ne napravi, teški bi dani bili na NordBank Areni, koja je domaćin finala Europske lige i koja se od prvog kola tog natjecanja nada da će baš njezin HSV igrati u finalu. A taj HSV u prvoj je polufinalnoj utakmici propustio doći do prednosti na svom stadionu i sad mora u Londonu tražiti put do svog hamburškog finala.

Možda bi, da je Mladen Petrić mogao igrati cijelu utakmicu, sad bilo drukčije. Doduše, oporavio se brže no što se očekivalo i bude li danas raspoložen, mogao bi u susretu s Fulhamom povesti svoju momčad do pobjede.

Navijači HSV-a danas mogu plakati jer do jučer njihov Ivica Olić zabija za Bayern, ali se nadaju da drugi dio nekadašnjeg dvojca - Petrić može ponoviti Olićevo izdanje iz Lyona. Uostalom, Petrić je Hamburgov najbolji igrač, bez njega je momčad izgubljena. A 0:0 iz Hamburga možda i nije tako loše. Hamburžani se nadaju da će osvojiti taj trofej, tako bi njihov klub postao peti koji je osvojio sva tri europska kupa, uz Barcelonu, Bayern, Ajax i Juventus. Napomenimo da je Fulham ove sezone odigrao najviše utakmica, čak 58 (35 u engleskoj ligi, šest u kupu, 17 u Europi).

Mnogo će teže biti Liverpoolu kojeg je Atletico u Madridu svladao sa 1:0. Nema Torresa, a bez njega Liverpool nije ni približno tako jak. Forlan je zabio taj sretno-nespretni gol. A kad on zabija u Europi, Atletico ne gubi. Zato bi Benitez morao na njega pripaziti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije