Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN USPJEH

Hrvoje Sep već je 35. kvalificrani Hrvat za OI u Riju

Hrvoje Sep
Marko Prpic/PIXSELL
31.10.2015.
u 00:30

Kada je njegov klupski kolega Filip Hrgović u travnju preuzimao svoju majicu "U ritmu Rija", Sep ju tada nije htio preuzeti rekavši da je nije zaslužio

Boksač Hrvoje Sep 35. je hrvatski sportaš koji je osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Riju jer se Kubanac koji ga je pobijedio u četvrtfinalu SP-a (La Cruz) plasirao po dva kriterija.

Kada je njegov klupski kolega Filip Hrgović u travnju preuzimao svoju majicu "U ritmu Rija", Sep ju tada nije htio preuzeti rekavši da je nije zaslužio, no pola godine kasnije Hrvoje je u prostorije HOO-a došao po zasluženu olimpijsku majicu.

Bit će ovo treći put da Hrvatska na OI ima dvojicu boksača. U Ateni 2004. to su bili Šivolija i Đipalo, a u Pekingu 2008. Šivolija i Tomasović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije