Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEVI BEK ROSTOVA

Hrvoje Milić: Pogodilo me što nisam bio u Brazilu. Pranjić i Vrsaljko? Bez komentara

Hrvoje Milić
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
03.07.2014.
u 14:27

– To su dečki s kojima igram, a ako je izbornik zadovoljan, onda su bili dobri. Ne bih prozivao nikoga, ne volim to jer bi sutra tako netko mogao prozivati mene – iznio je Milić

Hrvoje Milić bio je blizu Dinamu, bio je i reprezentativac. Na kraju na SP nije otišao, a u utorak je za Rostov igrao protiv Dinama.

– Nisam bio u Brazilu i to me malo pogodilo. Ali takav je život. Pranjić, Vrsaljko? Ne bih komentirao. To su dečki s kojima igram, a ako je izbornik zadovoljan, onda su bili dobri. Ne bih prozivao nikoga, ne volim to jer bi sutra tako netko mogao prozivati mene – iznio je Milić svoj dojam o Dinamu nakon 1:1:

– Poznajući Dinamo, očekivao sam puno više. Pogotovu drugo poluvrijeme kad je ušla naša druga momčad. Dinamo igra kvalifikacije za LP za 10 dana, malo su me neugodno iznenadili. Ali, vjerujem, kad budu prave utakmice, da će i oni biti pravi.

>> Rostov osvojio kup! Milić zabio, a Pletikosa obranio penal

Je li Kovač trebao voditi Milića na Svjetsko prvenstvo?

Komentara 13

PU
pamet u glavu
16:12 03.07.2014.

Uh, i tebe pogodilo. Mogao bi vas vodit 40 i svi bi mogli igrat.

DI
Dijaspora
21:52 03.07.2014.

Tko je Hrvoje Milić ???

SA
SI aka SI
09:44 04.07.2014.

on ne bi komentirao, a nezadovoljstvo izvire iz njega iz svake riječi. Ipak, ne govorimo o lijevom beku Borussie Dortmund, Seville, Intera ili recimo Liverpoola, nego lijevom veznom Rostova. Prije će Vrsaljko postati lijevak (to je moguće, pogledati Rocky II), nego Pranjić ili on bek (to nema niti u jednom filmu, čak niti u Bijeg u pobjedu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije