Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA

Hrvoje Horvat: Veliko hrvatsko srce je pokazalo kako se igra i bori

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Srbija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
15.01.2022.
u 22:21

- Dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili. Žao mi je samo što smo primili gol u zadnjem napadu, moram se malo naljutiti na igrače zbog toga.

Hrvatski izbornik Hrvoje Horvat prokomentirao je pobjedu nad Srbijom (23:20) u drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva.

- Prava i muška utakmica. Veliko hrvatsko srce je pokazalo kako se igra, kako se bori... Hvala svima koji su vjerovali i dečkima koji su došli u 'pet do 12' - rekao je Horvat i dodao:

- Dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili. Žao mi je samo što smo primili gol u zadnjem napadu, moram se malo naljutiti na igrače zbog toga.

Imamo velikih problema s izostancima zbog koronavirusa.

- Ispadamo, vraćamo se, dolaze novi igrači, krpamo se... Rukomet je tu u drugom planu. Više ne radimo dugoročne planove - rekao je Horvat i dodao:

- Reprezentaciju sam preuzeo u izazovnom vremenu. Nakon ovoga prvenstva sve će biti kamilica. Ali cijela ekipa vjeruje u rad ovoga stručno stožera.

Navijači?

- Napravili su sjajnu atmosferu iako je ovo bliže srpskoj granici.

Slijedi utakmica s Ukrajinom u ponedjeljak.

- Fizioterapeut nam je pozitivan, a on je u kontaktu s igračima. Nemamo puno vremena za slaviti, moramo spremni dočekati Ukrajinu.

Komentara 8

DU
Deleted user
22:50 15.01.2022.

Čestitke na pobjedi izborenoj velikim srcem i zalaganjem! Bilo bi lijepo da se više nitko ne razboli i da svi proigraju maksimalno. Imalo bi se što vidjeti. Bravo za hrabrog Lučina i Šunjića koji je obranio kada je trebalo.

ME
medvedgrad
22:37 15.01.2022.

Bravo momci. Bravo Super Hrvoje!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
22:31 15.01.2022.

Bravo Hrvoje Horvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije