Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI BEZ NATJECANJA
Povratak na članak

Hrvatskoj oduzeli svjetsko prvenstvo i premjestili ga u Beograd: 'Pokazao se kao pouzdani domaćin'

World Athletics je u svojoj objavi o oduzimanju domaćinstva naveo kako pripreme za održavanje natjecanja nisu dovoljno odmakle da bi se prvenstvo moglo održati u Hrvatskoj. Hrvatski atletski savez (HAS) je za propuste u organizaciji optužio AK Maraton 2000, dok su lokalni organizatori za sve optužili HAS i predsjednika Ivana Veštića.

Komentari 4

ST
Stvarnost
06:40 28.09.2023.

Kakva sramota 🤦

VL
ME
Melkiorr
22:57 27.09.2023.

U zemljama s normalnim odnosom prema odgovornosti - otkaz!

VL
DU
Deleted user
22:06 27.09.2023.

Pod hitno zasaditi vrbored. Bit će jako ptreban na "kraju dana".

VL
KU
Kujttim
20:53 27.09.2023.

Ljudi su se zaigrali. Dobili su SP u krosu na temelju lijepih video materijala i nakon toga nisu eura uložili. Kraj priče. Nebitno tko je kriv, bitno je da nije bilo pomaka, tj. da se nakon dobivenog SP u krosu nisu dogovorili na koji će način i u kojem omjeru zamračiti lovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.