Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH

Hrvatskoj na SP-u u Mađarskoj 16 medalja

'SPECIJAL MAX 12.09.2013., Split - Mark de Mori profesionalni boksac iz Australije i supruga Milijana iz Pozege treniraju u dvorani za dizanje utega u Splitu s trenerom Boskom Cavkom.  Photo: Ivana Iv
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
03.10.2013.
u 14:46

Interesantno je da su većinu medalja sa Svjetskog prvenstva Hrvatskoj donijele djevojke

Na Svjetkom prvenstvu u bench pressu i powerliftingu, koje je održano u Mađarskoj, reprezentacija Hrvatske osvojila je ukupno 16 medalja i to deset zlatnih, tri srebrne i 4 brončane. Interesantno je da su većinu medalja donijele djevojke koje su tako i ovaj put pokazale da ovo nije samo muški sport.

Između ostalih medalje za Hrvatsku donijeli su i članovi obitelji Korolija, otac i kći, koji su članovi Powerlifting kluba Vukovar. Nikolina Korolija osvojila je dvije zlatne medalje, jednu u bench pressu i jednu powerliftingu a oborila je svjetske rekorde u svojoj kategoriji. Želimir Korolija osvojio je broncu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije