Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukić na meti

Pogledajte kako su hrvatskog kapetana fizički napali talijanski navijači

Roko Leni Ukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
05.01.2017.
u 11:48

Jedan talijanski navijač odgurnuo je Ukića, a hrvatski kapetan krenuo je u obračun. Uskočili su domaći igrači, redari i karabinjeri te su smirili situaciju u kojoj je bilo udaranja, hvatanja za vrat i naguravanja

Hrvatski kapetan i košarkaš grčkog AEK Roko Leni Ukić fizički je napadnut u završnici utakmice na gostovanju kod kluba Dinamo Sassari. Talijanska momčad pobijedila je s 80:78, a incident se dogodio 2.4 sekunde prije kraja.

Domaća momčad 3.6 sekundi prije kraja vodila je sa 79:78, a gosti su imali posljednji napad i priliku za pobjedu.

 

Lopta je došla do Ukića koji je bio najbolji igrač momčadi AEK, ali mu je ispala. U pokušaju da spasi loptu, upao je među domaće navijače koji su bili uz teren.

Jedan talijanski navijač odgurnuo je Ukića, a hrvatski kapetan krenuo je u obračun. Uskočili su domaći igrači, redari i karabinjeri te su smirili situaciju u kojoj je bilo udaranja, hvatanja za vrat i naguravanja.

Agresivni napadač morao je napustiti dvoranu.

>>Cedevita drugi krug Eurokupa otvorila porazom, u dramatičnoj završnici izgubila od Valencije

Komentara 1

JA
janko23
12:27 05.01.2017.

Ovaj nazovi-članak oličenje dvije najgore osobine jednog dijela novinarstva, tj. uredništva, pošto ono postavlja naslove: 1.) ne daje točnu informaciju, što je bit novina. Kad bih htio netočnost trebao bih moći vjerovati i glasinama, a ne bih trebao otvarati novine. 2.) istom laži (naime, da se radi o više ljudi) potpiruje mržnju jer ta je skupina ("talijanski navijači") "fizički napala hrvatskog kapetana"! a) to nisu bili navijači: bila je jedna osoba; b) Ukić jest kapetan reprezentacije, no ovdje nije bio u svojstvu kapretana repke, nego kao igrač svog kluba. Mi bismo stoga valjda trebali misliti da je Hrvatska igrala protiv Italije, a Talijani nasrnuli na našeg kapetana. Pa se onda valjda i poistovjetiti s našima i biti ljuti na Talijane zbog ovog jednog papka iz publike. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije