Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ TRAGA

Hrvatskim jedriličarima u Poljskoj ukradena oprema vrijedna 400 000 kuna!

regata radio upravljanih jedrilica (1)
Nel Pavletic/PIXSELL
26.07.2014.
u 10:56

Treneri Joško Lalić i Lovre Perhat proveli su cijeli dan na policiji, međutim nade nisu velike.

Nevjerojatne vijesti stižu iz Poljske! Jedriličarskom klubu Mornar i Jedriličarskom klubu Split u Poljskoj je ukradena oprema vrijedna oko 400 tisuća kuna!

Članovi ovih dvaju klubova su zajedno otputovali na Svjetsko juniorsko prvenstvo za klasu Laser Radial. U noći sa četvrtka na petak stigli su u Dziwnow, parkirali se na parkiralištu kluba domaćina natjecanja, ujutro na parkiralištu prikolice s gumenjakom i tri jedrilice više nije bilo.

Zbog toga su treneri Joško Lalić i Lovre Perhat proveli cijeli dan na policiji, međutim nade nisu velike. Neslužbeno, šteta se procijenjuje na oko 400 tisuća kuna. Gumenjak je marke Lolivul 5.9, star svega mjesec dana.

Svjetsko juniorsko prvenstvo počinje 28. srpnja i traje do drugog kolovoza. Na startnim listama je desetero hrvatskih jedriličara, pet djevojaka i pet momaka. Momci i cure kojima su ukradene jedrilice ipak će nastupiti, s unajmljenom i posuđenom opremom.

U norveškom gradu Moss 27. srpnja počinje Europsko juniorsko prvenstvo za Laser 4.7, na kojem također nastupaju hrvatski predstavnici, među kojima i Pavle Živanović i Karla Šavar, koji će u kolovozu nastupiti i na Olimpijskim igrama mladih u Kini. EP u Norveškoj traje do 1. kolovoza.

>> Hrvatsko jedrenje u samom svjetskom vrhu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Feniks
Feniks
16:09 26.07.2014.

Zašto sve ovo nije bilo na čuvanom prostoru. Neozbiljno od organizatora - domaćina.

G8
gimli_8
15:58 26.07.2014.

He, da... dobrodošli u Poljsku. Ako netko od njih ima još Mercedesa ili BMW-a, bolje da i u njemu spava, inače će autostopom natrag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije