Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani sve bolje

Hrvatski vratar i drugi put u momčadi kola

Ivan Brkić
Printscreen
05.04.2022.
u 21:56

Brkić je tri puta sačuvao "čistu" mrežu i jedan je od najbolje ocijenjenih igrača Neftcija, koji je zasad drugi u prvenstvu, ali je i u polufinalu kupa

Iako je njegov Neftci sa Zirom odigrao samo 1:1 u domaćoj utakmici, hrvatski vartar u klubu iz Bakua Ivan Brkić (26), ponovno je zaslužio visoke ocjene. Dapače, drugi put u vrlo kratkom vremenu uvršten je u momčad kola prilično jake azerbajdžanske lige.

Brkić je skupio sedam nastupa za svoj novi klub (zimus prešao iz FC Rige), od toga dva u kupu i pet u prvenstvu. Tri puta je sačuvao "čistu" mrežu i jedan je od najbolje ocijenjenih igrača Neftcija, koji je zasad drugi u prvenstvu, ali je i u polufinalu kupa. Primio bi Ivan zasigurno i manje pogodaka da ispred njega nije prilično konfuzna obrana što se vidi u prijenosu Neftcijevih utakmica (prošle sezone u samo jednoj utakmici nisu primili pogodak).

No, Brkić je zadovoljan i svojim obranama i svime ostalime u Bakuu, gdje odnedavno živi s obitelji, sa suprugom i osmomjesečnim sinom.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
07:21 06.04.2022.

Zašto se ovom dečku ne pruži prilika u reprezentaciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije