Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa Catalunya

Hrvatski uspjeh u Kataloniji: Mlade momčadi uzele čak dvije zlatne medalje

Njema?ka: Nogometna obilježja, ilustracija
Foto: Guenter Schiffmann
04.07.2023.
u 22:24

Mlađi pioniri NK HAŠK-a 1903 i stariji pioniri NK Španskog okitili su se odličjima zlatnoga sjaja na međunarodnom turniru u okolici Barcelone. NK Špansko je svoje protivnike pobijedio s 4:0, a njihov Luka Merdžan bio je najbolji strijelac turnira

Momčad starijih pionira NK Španskog osvojila je prestižan međunarodni omladinski turnir Copa Catalunya 2023. Turnir se od 24. lipnja do 1. srpnja održavao u okolici Barcelone, a na njemu je sudjelovalo čak 130 momčadi iz cijelog svijeta. Zagrebačku momčad do pobjede su vodili treneri Ivan Bošnjak, Marko Sekulić i Dominik Bošnjak.

Mlađi pioniri (U-13) osvojili su peto mjesto, dok su stariji (U-14) uspjeli pobijediti. Na turniru je sudjelovao i NK HAŠK-a 1903. Njihova je U-13 momčad osvojila prvo mjesto uz stopostotan učinak.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija uzela srebro u završnici Lige nacija

Njema?ka: Nogometna obilježja, ilustracija
1/59

„Naša momčad je od početka do kraja turnira pokazala snagu i karakter te je ostvarila sve pobjede“, rekao je trener NK Španskog Ivan Bošnjak za gol.hr.

VEZANI ČLANCI:

Njegova je momčad u finalu igrala protiv Inter Vista Alegre i odnijela pobjedu rezultatom 4:0. Najbolji strijelac turnira bio je njihov Luka Merdžan. Hrvatski navijači ponovo su pokazali svoju srčanost pa su tako razvili zastava i slavili uspjeh svoje momčadi, a slavlje se nastavilo i u hotelu.

VIDEO Što je to govorio Luka Modrić na suđenju Mamićima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije