Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo je tražen

Hrvatski trener želi Mandžukića, ali problem bi mogla biti plaća

Mandžukić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
07.07.2020.
u 23:13

Verona grabi prema Europi, a hrvatski trener želi u sljedeću sezonu ući spreman za snažnim pojačanjem u napadu

Mario Mandžukić je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom. Hrvatski napadač je tako postao slobodan igrač, a ponude mu već pristižu. Super Mario je blizu povratka u Serie A, javljaju talijanski mediji.

Hrvatski trener Ivan Jurić, koji vodi Veroni, ne skriva želju da dovede bivšeg Juventusovog napadača, piše Tuttosport.

Mandžukić
1/7

Verona grabi prema Europi, a hrvatski trener želi u sljedeću sezonu ući spreman za snažnim pojačanjem u napadu.

Navodno je talijanski klub uspostavio kontakt s Mandžom, a važnu ulogu u dovođenju nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca trebao bi biti upravo trener Jurić.

Mandžukić je prošlog tjedna raskinuo s katarskim klubom.

'Dogovorio sam se s Al- Duhailom o sporazumnom raskidu ugovora. Cijenim povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i želim klubu sve najbolje u budućnosti', napisao je Mario na svom Instagramu.

A Mandžo je u Katar stigao prošle zime nakon što ga je Maurizio Sarri otpisao u Juventusu.

Mario je u Staroj dami zarađivao pet milijuna eura, a ne zna se koliko bi ponudila Verona u kojoj plaće nisu toliko visoke. Najplaćeniji igrač Verone je trenutačno Giampaolo Pazzini, koji godišnje zaradi nešto manje od 2,5 milijuna eura.

Za Mandžu je zainteresiran i moskovski Lokomotiv u kojem igra Vedran Ćorluka, a hrvatski napadač navodno traži plaću od četiri milijuna eura što ruski klub teško može platiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije