Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Prix u Rimu

Hrvatski tekvondo borci osvajaju nove medalje: Golubić i Šapina uzeli broncu i srebro

Zagreb: 25. Croatia Open taekwondo turnir, Marko Golubić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
10.06.2023.
u 01:00

Drugog dana turnira u Rimu nastupaju Nika Klepac uz kategoriji do 67 kg, Matea Jelić u kategoriji iznad 67 kg i u muškoj konkurenciji Josip Teskera u kategoriji do 58 kg.

Hrvatski tekvondo borci samo četiri dana od završetka Svjetskog seniorskog  prvenstva nastupaju na prvom ovogodišnjem Grand Prix turniru u Rimu gdje su prvog dana osvojili dvije medalje.

Svjetski prvak Marko Golubić (TK Metalac) je u kategoriji do 68 kg osvojio brončanu medalju, a osvajač srebrne medalje u Bakuu Ivan Šapina (TK Marjan) medalju istog sjaja u kategoriji iznad 80 kg.

GALERIJA Izvrsna atmosfera u momčadi Manchester Cityja tijekom priprema za finale

Zagreb: 25. Croatia Open taekwondo turnir, Marko Golubić
1/6

Golubić je na putu do bronce svladao u prvom kolu Koreanca Ho-Jun Jina, zatim Francuza Thea Luciea pa Jordanca Zaida Kareema, a u polufinalu je predao Uzbekistancu Ulugbeku Rashitovu zbog ozljede.

Šapina je u prvom kolu pobijedio Ukrajinca Vladyslava Bondara, u drugom kolu je slavio bez borbe protiv klupskog kolege Paška Božića, u četvrtfinalu je svladao Amerikanca Jonathana Healyja, a u polufinalu je izgubio od Uzbekistanca Nikite Rafalovicha.

VEZANI ČLANCI:

Drugog dana turnira u Rimu nastupaju Nika Klepac uz kategoriji do 67 kg, Matea Jelić u kategoriji iznad 67 kg i u muškoj konkurenciji Josip Teskera u kategoriji do 58 kg.

VIDEO Kovačić o Livaji: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije