Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA JURČEVIĆ
Povratak na članak

Hrvatski stručnjak otkrio koji su ga igrači Dinama oduševili u prvoj europskoj pobjedi

- Sasvim sigurno da je bitna stvar kada izostanu neki važni igrači koji su i reprezentativci i to je jedna sasvim druga priča kad se igra u kompletnom sastavu. Ovdje je još negativno pridonijelo puno elemenata: cjelokupna psihoza zbog korone, puno nervoze, svi razmišljaju hoće li se zaraziti, sastavljanje ekipe s 13 igrača koji su realno mogli startati. Cjelokupni uvjeti za pripremu utakmice je bilo nenormalno - kaže Jurčević.

Komentari 5

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:24 06.11.2020.

Bravo Dinamo, dan žalosti u redakciji nekih novina.

VL
PE
peronja
11:29 06.11.2020.

ono kaj su Gavro i Leovac promašili, to su vše od zicera.

VL
DO
donyvegy
21:58 06.11.2020.

Nadam se da će sada Ati ipak dobivatj više minuta, jer je opasan igrač. Majera više u sredinu. Btw. jučer Menalo odličan, šteta što nije ostao. I da, svako nerješeno ili pobjeda u EL je vrh! Nema nigdje laganini ..

VL
RO
roland
19:28 06.11.2020.

Dinamo raste! Vjerujem da će Petković doći na svoje, Oršić isto... Bit će to ok, uz malo sreće.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:51 06.11.2020.

Hrvatski stručnjak otkrio koji su ga igrači Dinama POŠEVILI u prvoj europskoj pobjedi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.