Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksemburg

Hrvatski stolnotenisači u četvrtfinalu Europskog prvenstva!

Andrej Gaćina
Sanjin Strukic/Pixsell
14.09.2017.
u 22:53

Junak meča protiv Španjolske bio je naš najbolji igrač Andrej Gaćina koji je upisao dvije pobjede.

Hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale ekipnog Europskog prvenstva u Luksemburgu nakon što je ključnom susretu za prolaz pobijedila Španjolsku 3-1.

Hrvatska reprezentacija je u ranije odigranom susretu izgubila od Njemačke 0-3 i s omjerom 1-1 dočekala je ogled protiv Španjolske koja je također uoči zadnjeg kola imala po jednu pobjedu i poraz.

Junak meča protiv Španjolske bio je naš najbolji igrač Andrej Gaćina koji je upisao dvije pobjede. Gaćina je propustio meč protiv Njemačke kako bi što odmorniji dočekao Španjolce i to se pokazalo sjajnim potezom.

Gaćina je u prvom meču pobijedio Jesusa Cantera 3-0 (11-5, 12-10, 11-5). U drugom meču Tomislav Pucar je nakon velike drame pobijedio Alvara Roblesa nakon što je gubio 0-1 i 1-2. Na koncu je u petom setu pobijedio 12-10. Marc Duran je smanjio pobijedivši Tomislava Kolareka 3-2 (11-5, 2-11, 6-11, 11-5, 5-11).

U četvrtom meču Gaćina je pobijedio Roblesa 3-2 (11-7, 7-11, 9-11, 13-11, 11-8) nakon što je gubio 1-2, a Robles je imao i meč loptu. Srećom, Gaćina je nanizao tri poena izjednačivši na 2-2. U petom setu je hrvatski igrač poveo 8-2, ali je Španjolac smanjio na 8-5. Hrvatski reprezentativac je uzeo dva poena i poveo 10-5, Robles se približio na 10-8, ali tu je i priči bio kraj.

Njemačka je osvojila prvo mjesto u skupini s tri pobjede, Hrvatska je druga s dvije pobjede i porazom, Španjolcima imaju skor 1-2, a na začelju je Bjelorusija s tri poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije