Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDI DŽINDO
Povratak na članak

Hrvatske skijašice i skijaši su čudo, u državi nema ni staza za neke discipline u kojima su pobjeđivali

Kad u širi kontekst uzmete što su to zapravo u skijaškom svijetu napravila imena poput Filipa Zubčića i, već sad, Zrinke Ljutić, razina impresivnosti je takva da zaslužuju svoje nove priče u hrvatskoj sportskoj povijesti, naslovljene s njihovim imenima i prezimenima

Komentari 3

PR
prajdali100
18:27 29.01.2023.

Godine,godine upornog rada su trebale da Hrvatska dobije utrku svjetskog kupa.Strašna promocija Grada i Države,ZLATA vrijedna ! I onda se pojavi nekakav Senf koji bi to sve ukinuo,poderao,uništio...Nije u stanju ni smeće baciti !

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
17:58 29.01.2023.

Naklon do poda svim našim skijašima, ali kada mi jednostavno nemamo uvjete.... Vani su staze složene tako da su ciljevi na barem 1000 m nadmorske...

VL
LA
lajh1985
08:02 30.01.2023.

Kostelici na aparatima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.