Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOFIJA

Hrvatski rukometaši zlatni na Olimpijskim igrama gluhih!

Olimpijske igre gluhih (1)
Foto: HŠSG
1/3
04.08.2013.
u 09:13

Hrvatski rukometaši u finalu su svladali reprezentaciju Srbije sa 21:24

U finalu Olimpijskih igara gluhih 'tihi vatreni' zasluženo su pobijedili odličnu momčad reprezentacije Srbije i osvojili zlatnu medalju. To je četvrta zlatna medalja u nizu u koju je uloženo puno rada u prethodnom razdoblju, naročito u pripremama za 22.  Ljetne olimpijske igre gluhih. Ne samo igrači i stručni stožer, već i Hrvatski športski savez gluhih (HŠSG) na čelu predsjednikom Marijom Lušićem, djelovali su kao momčad i rezultat nije izostao.

Do pobjede nismo došli lako iako konačan rezultat 31:24 to ne pokazuje. Dosta kritično bilo je od 21. do 28. minutE. U zadnje tri minutE prvog poluvremena odmakli smo se na 5 golova prednosti i utakmica je bila odlučena.

Najveća prepreka našim igračima bio je protivnički vratar Tepavac koji je imao 27 obrana. Inače, on je pravi profesionalac, branio je u inozemstvu, a trenutačno
brani u prvoj ligi Srbije. Nakon susreta, kratko je izjavio:

- Bili ste bolji i puno spremniji od nas!

U našoj momčadi svi su dali svoj maksimum. Ipak, treba izdvojiti organizatora igre Lušića, strijelaca Bošnjaka i vratara Havića.

- Dao sam sebe 100% i sretan sam - izjavio je Bošnjak.

Pobjeda je proslavljena zajedno sa našim brojnim navijačima u kockastim majicama i zastavama u rukama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije