Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli kući

Hrvatski rukometaši vratili se u Zagreb, dočekali ih prijatelji i rodbina

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
27.01.2014.
u 09:29

Nikakav poseban doček nije priređen, dočekali su ih samo prijatelji i rodbina, a na igračima je bio očit umor

Hrvatska rukometna reprezentacija vratila se iz Danske! Nakon što su na Europskom prvenstvu osvojili četvrto mjesto, rukometaši su u ranim jutarnjim satima sletjeli u Zračnu luku Zagreb. Nikakav poseban doček nije priređen, dočekali su ih samo prijatelji i rodbina, a na igračima je bio vidljiv umor.

No, bez obzira na to, uskoro ih očekuju novi izazovi jer se svi vraćaju u svoje klubove i vrlo brzo nastavljaju sezonu. A idućih će se dana tek analizirati njihov uspjeh na EP-u u Danskoj...

>>Domagoj Duvnjak najbolji je igrač svijeta za 2013. godinu

>>Slomljeni Vori: Svi znaju koliko sam želio ovo zlato, a opet nisam uspio

>>Nismo zaslužili ništa više od ovog četvrtog mjesta!

Komentara 2

DO
dogeatdog
10:14 27.01.2014.

Ma repka nam je ok, imamo pravu generaciju igrača na svjetskoj razini, i nedostajalo je samo malo sreće i koncentracije za korak više. I tu se sad postavlja pitanje slaganja momčadi u određenim presudnim trenucima. A tada dolazi do izražaja selektor. To je ono po čemu se Lino razlikovao od Goluže. Sasvim je logično da,ako u dvije godine dođemo 4 puta u polufinale i dalje ne ide,da se proba s drugim selektorom. Baš me zanima da li bi Lino sa ovom generacijom otišao do kraja, imam osjećaj da bi bilo tako. A i pitanje Balića i Lackovića,koji bi se razuman selektor odrekao usluga njih dvojice,pa to nikome na ovom planetu nije jasno,očito su tu u pitanju i neki osobni razlozi i netrpeljivosti.

LA
Laura Anny
12:42 27.01.2014.

da platili ste 'porez za ljepotu', hvala vam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije