Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PADA LI DANSKA?

Hrvatski rukometaši su samo jednom svladali domaćina

Hrvatska rukometna reprezentacija, EP Danska
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.01.2014.
u 10:23

Na EP-u u Sloveniji 2004. godine izgubili smo od domaćina u polufinalu (25:27), no da nije prst Aleša Pajoviča završio u oku Petra Metličića, tko zna bi li Slovenci tada pobijedili.

Naši su rukometaši protiv domaćina do sada igrali pet puta na velikim natjecanjima i postigli samo jednu pobjedu, lani na SP-u nad Španjolskom, za prvo mjesto u skupini (27:25).

No, to je ionako bila utakmica koju je Španjolska htjela izgubiti birajući put prema finalu kakav je željela.

Na EP-u u Sloveniji 2004. godine izgubili smo od domaćina u polufinalu (25:27), no da nije prst Aleša Pajoviča završio u oku Petra Metličića, tko zna bi li Slovenci tada pobijedili.

Na EP-u 2008. s domaćinom Norveškom igrali smo 23:23, što nam je bilo dovoljno za polufinale.

Na SP-u 2011. Švedska nas je pobijedila sa 29:25, a prije dvije godine Srbija u Beogradskoj areni, u polufinalu, sa 26:22.

>> Goluža: Korak smo do kraja, sad nam treba i malo sreće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije