Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINA JE VANI
Povratak na članak

Hrvatski rukomet ima jedan gorući problem, a svi ga ignoriraju

– Ti postoci ne da su loši, nego su alarmantni. Jasno, statistika ne mora uvijek biti ogledalo rezultata, ali znam da kada vratar obrani barem 34 posto udaraca na gol da je to jako dobro, a kada obrani 38 posto onda je to sjajno, rezultat za medalju.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
15:09 17.03.2021.

A Matošević dobro raščlanjuje. Ni najbolje momčadi ne mogu bez dobrih vratara.

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:08 17.03.2021.

Redoslijed : Losert , Matošević......Šola.... Alilović......................pa potom ostali

VL
IV
ivica.vranjic
04:53 18.03.2021.

Nemojmo se lagati. Istini pogledajmo u oči. Koliko društvo ulaže u šport, u mlade, u sustav koji omogućava stvaranje mladih i uspješnih športaša? Minimalno. Sve je na roditeljima. Od financiranja do motiviranja. Kad se osvoje medalje, odličja, puna su usta političarima hvale. A njihove zasluge su nikakve. Kao i svuda gdje se ostvaruju uspjesi!

VL
JO
Joks56
21:33 17.03.2021.

AZa sve je kriv Lino.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.