Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Hrvatski reprezentativac zakucao pod prečku za pobjedu svoje momčadi

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening uoči utakmice sa Švedskom u Ligi nacija
Marko Prpic/PIXSELL
14.02.2021.
u 21:01

Bila je to brza kontra gostiju, Kike Barja je ubacio s desne strane, a Budimir ispratio odličan ubačaj i u padu nogom pogodio pod prečku

U susretu 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva Osasuna je na gostovanju pobijedila Levante sa 1:0, a pogodak odluke zabio je hrvatski reprezentativac Ante Budimir u 74. minuti. Bio je to njegov šesti gol ove sezone, jedan od važnijih u borbi za prvoligaški spas momčadi iz Pamplone.

Bila je to brza kontra gostiju, Kike Barja je ubacio s desne strane, a Budimir ispratio odličan ubačaj i u padu nogom pogodio pod prečku.

Samo pet minuta kasnije domaćin je mogao izjednačiti, no Jose Morales nije realizirao jedanaesterac. Njegov udarac zaustavio je Sergio Herrera.

Osasuna je ovom pobjedom skočila na 12. mjesto ljestvice sa 25 bodova, dok je Levante na 10. poziciji s dva boda više. U ranije odigranom derbiju kola Real Madrid je pobijedio Valenciju sa 2:0 vrativši se na drugo mjesto Primere.

Bila je to treća uzastopna pobjeda "Kraljevskog kluba", a golove su zabili Karim Benzema (12) i Toni Kroos (42).

U akciji za drugi Realov pogodak sudjelovao je i Luka Modrić. Kapetan hrvatske reprezentacije sjajno je uposlio Lucasa Vazqueza, a ovaj produžio do Kroosa koji je zabio s ruba kaznenog prostora.

Real je u 61. minuti zabio i treći gol, no pogodak Ferlanda Mendyja je nakon pregleda video snimke poništen zbog zaleđa. Mendy je bio blizu gola i u 78. minuti, no golman Jaume Domenech je sjajno reagirao i obranio njegov udarac.

Luka je na terenu proveo 79. minuta, a umjesto njega u igru je ušao Isco.

Real je ovom pobjedom preskočio Barcelonu i sada na drugom mjestu ima 49 bodova, tri više od katalonskog velikana.

Na vrhu je Atletico Madrid sa 54 boda.

U susretu 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Betis je na gostovanju pobijedio Villarreal sa 2:1. Pobjedu gostima donijeli su Nabil Fekir (45) i Emerson (52), dok je strijelac za "Žutu podmornicu" bio Gerard Moreno (65-11m).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije