Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo lako

Hrvatski reprezentativac otkrio: Imao sam probleme s Nikom Kovačem

Susret Walesa i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
24.09.2020.
u 11:52

Sad sam se vratio u Inter i sretan sam. Imam tu još dvije godine ugovora i nadam se da možemo postići velike stvari - kazao je Perišić.

Ivan Perišić vratio se u Inter nakon što je s Bayernom u prošloj sezoni osvojio Bundesligu, kup i Ligu prvaka. Za televizijski kanal milanskog kluba istaknuo je kako je sretan što se vratio budući da njemački velikan nije želio otkupiti njegov ugovor.

- Imao sam nevjerojatnu godinu i osvojio tri naslova s odličnom momčadi. Sad sam se vratio u Inter i sretan sam. Imam tu još dvije godine ugovora i nadam se da možemo postići velike stvari. Spreman sam - kazao je Pereišić te se prisjetio dolaska u Bayern.

- Nije mi bilo lako na početku u Bayernu. Imao sam nekoliko problema s trenerom Nikom Kovačem. Zatim sam se ozlijedio u veljači, ali unatoč svemu, izdigli smo se iz teške situacije i uspjeli sve osvojiti - dodao je no nije precizirao što je bio problem s bivšim hrvatskim izbornikom.

Kovač je napustio klupu Bayerna početkom studenoga 2019, a naslijedio ga je dotadašnji pomoćnik Hansi Flick.

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:02 24.09.2020.

Hrvatski reprezentativac otkrio: Imao sam probleme s Nikom Kovačem jer nisam znao da je rođeni Njemac iz Berlina naviknut na red i rad a ja sam htio da zajedno uplatimo novac u kladionici na utakmice FC Bayerna i sukladno tome igramo i dijelimo zaradu na pravi hrvatski način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije