Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je namjerno ili...?

Hrvatski reprezentativac neobičnim potezom podijelio Talijane: 'Ovo je bila čista Mandžukićeva ludost'

Juventus
Foto: Reuters
1/5
13.02.2017.
u 07:53

Hrvatski napadač tijekom napada torinske momčadi 'zakačio' se s igračem Caglarija, a kad je ovaj pao na tlo, Mandžo se teatralno bacio na njega.

Nogometaši Juventusa slavili su u 24. kolu talijanske lige u gostima kod Cagliarija s 2:0 i povećali svoje vodstvo na ljestvici. 

Juve je na Sardiniji do pobjede odveo Gonzalo Higuain golovima u 37. i 48. minuti, dok je u 67. minuti isključen domaći igrač Barella. Mario Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za torinsku momčad i u 90. minuti pogodio gredu, dok je Marko Pjaca ostao na klupi. 

Mandžukić je na samom kraju utakmice dobio i žuti karton zbog kojeg neće moći igrati u sljedećem kolu protiv Palerma. Hrvatski napadač tijekom napada torinske momčadi 'zakačio' se s igračem Caglarija, a kad je ovaj pao na tlo, Mandžo se teatralno bacio na njega.

Komentator Sky Sportsa Riccardo Trevisani taj potez je opisao 'čistom Mandžukićevom ludošću' dok je bivši igrač Fiorentine i Intera, Daniele Adani, na to odgovorio:

- To uopće nije ludo, Mandžo je namjerno zaradio karton kako bi propustio sljedeću utakmicu.

Hrvatski reprezentativac ove sezone je u talijanskom prvenstvu upisao 23 nastupa za Juve i pritom postigao 5 pogodaka.

Inače, Juventus je sa 60 bodova vodeći na ljestvici ispred Rome (53) i Napolija (51).  

>>Hrvati vodili Juventus do pobjede: Mandžukić zabio, a Pjaca prvi put zaigrao u početnom sastavu!

>>Juventus pokrenuo kampanju: Oraspoložite mrguda Mandžukića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije