Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI LUKAKU

Hrvatski reprezentativac napokon će ispuniti snove i zaigrati u Engleskoj

Vatreni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
23.05.2019.
u 22:10

Ivan je ove sezone za Inter upisao 44 nastupa i postigao devet golova uz osam asistencija

Talijanski nogometni velikan Inter spreman je ponuditi Manchester Unitedu 30 milijuna eura i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u zamjenu za belgijskog napadača Romela Lukakua.

Kako navode talijanski mediji Inter bi od iduće sezone trebao voditi Antonio Conte, a njegova prva želja je belgijski napadač.

Conte je Lukakua pokušao dovesti i na Stamford Bridge dok je vodio Chelsea 2017. godine, ali nije uspio. Lukaku je ove sezone upisao 45 nastupa postigavši 15 golova uz četiri asistencije.

Talijani navode kako će Inter za Lukakua ponuditi 30 milijuna eura i Perišića koji je na izlaznim vratima San Sira.

Perišić je bio pred vratima Old Trafforda i u srpnju 2017. godine kada ga je želio dovesti Jose Mourinho, no Inter je odbio ponudu od 33 milijuna eura. Portugalac ga je pokušao angažirati Perišića i sezonu kasnije, ali ponovo nije uspio.

Ivan je ove sezone za Inter upisao 44 nastupa i postigao devet golova uz osam asistencija.

U galeriji na vrhu teksta pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 6

GE
genex
00:26 24.05.2019.

pa vi niste normalni.prenosti ovakve bedastoće.perišića i 30 mil. eura za škart igrača lukakua.

Avatar navijač
navijač
07:50 24.05.2019.

Lukaku je igrač koji daje golove kad dobije gotovu šansu na noge, rijetko je sam nešto napravio, dok je Perišić izvrstan trkač i sam sebi stvara prilike.

Avatar southman
southman
07:56 24.05.2019.

Ovo je prema stranim medijima prvi uistinu ozbiljni tekst o Perišiću i Manuu mada ne vjerujem da će ga manu prodati. Inter ga očito želi kupiti jer Icardi najvjerojatnije odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije