Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE LJETO

Hrvatski reprezentativac na listi želja velikana

Ante Žižić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
24.05.2020.
u 16:10

S obzirom na to da Cavsi nisu preuzeli i četvrtu godinu njegova prvog (rookie) ugovora, Ante Žižić će ovo ljeto biti slobodan igrač

Ukoliko odluči napustiti NBA ligu i vratiti se u Europu, hrvatski centar Ante Žižić (23, 210 cm) neće strahovati za posao. Štoviše, po pisanju izraelskog portala One, u redovima Makabija čega ga siguran angažman, a vjerujemo da bi za usluge ovog snažnog Omišanina bilo još zainteresiranih euroligaša.

S obzirom da njegovi Cleveland Cavaliersi nisu preuzeli i četvrtu godinu njegova prvog (rookie) NBA ugovora, Ante će ovo ljeto biti slobodan igrač i za vjerovati je da će, zajedno sa svojim menadžerom, prvo ispitati svoje NBA opcije.

S druge strane, Makabi je ostao bez američkog centra Tarika Blacka, a jedini preostali centar pod ugovorom jest Othello Hunter. No, s obzirom da dobar dio klupskog proračuna ovisi o prodaji ulaznica (koje sada nema) pitanje je hoće li izraelski klub na igračkoj tržnici biti konkurentan drugim euroligaškim klubovima.

Negdašnji cibos za sobom već ima euroligaško iskustvo. Nakon odlaska iz Cibone, u sezoni 2016./2017. odigrao je 20 utakmica za Darušafaku knjiživši 9 koševa i 6,7 skokoa za prosječne 22 minute na parketu. Ante je tada igrao pod ravnanjem bivšeg trenera Makabija Davida Blatta

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:46 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije