Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski kup nacija

Hrvatski ragbijaši slavili u Izraelu, slijedi ogled protiv Malte

Hrvatska ragbijaška reprezentacija
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
07.11.2015.
u 17:13

Europski kup nacija nastavlja se sljedeće subote, kada Hrvatska u Splitu dočekuje reprezentaciju Malte.

Hrvatska muška ragbijaška reprezentacija u subotu je u Netanyji pokraj Tel Aviva odigrala utakmicu Europskog kupa nacija skupine 2A i svladala reprezentaciju Izraela s 26-21. 

U neizvjesnoj utakmici, u kojoj su se momčadi stalno izmjenjivale u vodstvu, Hrvatske je do pobjede došla u završnim minutama utakmice zahvaljujući najboljem pojedincu, Jasonu Newtonu i njegovom polaganju u 79. minuti.

Izraelci su prvo poluvrijeme završili vodstvom 13-9, iako je Hrvatska dominirala i imala premoć na terenu, no zbog većeg broja pogrešaka, hrvatski reprezentativci nisu se uspjeli rezultatski odvojiti. Izraelci su jedinim polaganjem u prvom dijelu došli do prednosti 13-9.

I nastavak je bio izjednačen, a nakon svakog vodstva Hrvatske, Izraelci su ponovno poentirali i vraćali neizvjesnost. Tako je bilo sve do 79. minute susreta, kad je Jason Newton nakon odlične reakcije postigao polaganje, a potom bio precizan i u pretvaranju za konačnih 26-21.

Europski kup nacija nastavlja se sljedeće subote, kada Hrvatska u Splitu dočekuje reprezentaciju Malte.

>>Novi Zeland napravio što nitko prije nije - obranili su titulu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije