Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Ugljanu

HNS reagirao na 'sramotni incident' sa Rakitićem: Zgroženi smo i zaprepašteni

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/8
02.07.2016.
u 16:20

Hrvatski nogometni savez poziva sve nadležne institucije Republike Hrvatske da u što kraćem roku pronađu počinitelje

Hrvatski nogometni savez zgrožen je sramotnim incidentom koji se dogodio u petak na otoku Ugljanu, u kojemu je kamenom pogođena i oštećena kuća koju je za ljetovanje unajmio jedan od vatrenih, član Barcelone Ivan Rakitić, piše HNS.

Osuđujemo svaki oblik nasilja, a posebno smo zaprepašteni činjenicom da se napad dogodio u trenucima kada se Ivan Rakitić nalazio na odmoru sa svojom obitelji.

Hrvatski nogometni savez poziva sve nadležne institucije Republike Hrvatske da u što kraćem roku pronađu počinitelje.

>>Rakitić objavio: Ne mogu nam uzeti osmijeh! Evo što o incidentu pišu strani mediji

Komentara 44

MI
Miilekubura
17:28 02.07.2016.

Rakete, topovske udare, svastike na stadionima, kamenjem na obitelj, kuću za odmor u kojoj je odmarao legendarni nogometaš Barcelone, nadam se nakon ovoga za Hrvatsku više nece igrati, tko je sljedeci Orepiću, Ostojiću, Jovanoviću, Petrove, Stevanoviću, jesu na redu ugledni strani športaši Đoković, Messi, strani političari. Narode hrvatsku opet ce te kao i 90 te morati uzeti stvar u svoje ruke i zaustaviti neprijatelje Hrvatske u daljnim napadima na Hrvatsku, ovo nisu napadi na nogometasa nego na Hrvatsku!!!

MI
Miilekubura
17:35 02.07.2016.

Huligani lažni branitelji su u Saboru i vladi koji potiču i odobravaju terorizam i teroriste.

MI
Miilekubura
17:30 02.07.2016.

Nijeminista.... S tim pozdravom porazili smo yugo fašiste i fašizam OLUJOM!!! Bit ce to uskoro hrvatski sluzbeni pozdrav nakon sto Hrvati odluce referendumom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije