Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moskovski Dinamo i Wolfsberger

Hrvatski nogometaši zabili u Kup utakmicama svojih klubova

Nikola Moro
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
26.10.2021.
u 21:11

Strijelac je bio i Dario Vizinger čiji se Wolfsberger plasirao u četvrtfinale austrijskog Kupa nakon pobjede kod drugoligaša Lafnitza. Nakon 90 minuta bilo je 3-3, a nakon dodatnih trideset minuta 5-3 za prvoligaški sastav

Hrvatski nogometaši Nikola Moro i Dario Vizinger bili su strijelci za svoje momčadi, moskovski Dinamo i Wolfsberger, u Kup utakmicama.

U skupini 11 ruskog Kupa Dinamo iz Moskve je gostovao u Rostošiju kod Orenburga, trenutačno najbolje ruske drugoligaške momčadi. Dinamo je pobijedio 3-0, s tim da je slomio suparnika u posljednjih deset minuta kada je zabio dva pogotka. U 81. minuti je strijelac za tadašnjih 2-0 bio Nikola Moro, igrač koji je dan ranije dobio pretpoziv od strane hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

U skupini 11 bila je ovo druga pobjeda Dinama u isto toliko nastupa.

Strijelac je bio i Dario Vizinger čiji se Wolfsberger plasirao u četvrtfinale austrijskog Kupa nakon pobjede kod drugoligaša Lafnitza. Nakon 90 minuta bilo je 3-3, a nakon dodatnih trideset minuta 5-3 za prvoligaški sastav.

Vizinger je u 38. minuti pogodio za tadašnje izjednačenje na 2-2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije