Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stadion liberty

Hrvatski navijači kupili su 591 ulaznicu

'Wales' Hal Robson-Kanu (3rd R) celebrates with his team mates after scoring a penalty kick against Scotland during their 2014 World Cup qualifying soccer match at Hampden Park stadium in Glasgow, Sc
Reuters/Pixsell
26.03.2013.
u 10:24

Stadion Liberty u Swanseaju nije rasporan. Domaćini očekuje 15-20 tisuća ljudi na utakmici Walesa i Hrvatske.

Velšani nisu ludi za svojom reprezentacijom, kao ni Hrvati koji Maksimir napune samo kad dolazi momčad iz svjetskoga vrha ili, naravno, Srbija. 

Zamislite, stadion Liberty u Swanseaju, sa samo 20.000 mjesta, nije prodan za utakmicu s Hrvatskom. Glasnogovornik saveza Peter Barnes kaže da se očekuje 15-20 tisuća ljudi, a Hrvati su kupili 591 ulaznicu. Cijene su 20 funta (manje od 180 kn) za odrasle i pet funta (45 kn) za djecu.

Komentara 1

RO
Royal2
13:13 26.03.2013.

bravo autoru tomislave,sve napisao ali nigdje u koliko sati se igra.teska bolest svih nasih "novinara",mozes procitati sve izvjestaje ali nigdje neces naci vrijeme u koje se igra ta utakmica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije