Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez prtljage

Hrvatski navijač došao na mjesec dana u Brazil samo s naočalama i dresom

Zoran Bartulović
Foto: Zoran Bartulović
1/5
15.06.2014.
u 18:49

Zoran Bartulović rodom je iz Vinkovaca, a živi i radi u Njemačkoj. Za avanturu života odlučio se, kako kaže, jer je lud za Hrvatskom.

Ovih dana Svjetsko prvenstvo u Brazilu prati desetak tisuća hrvatskih navijača. Većina ih je došla iz domovine, jedan dio iz susjednih zemalja, a najmanje je Hrvata izvan Europe.

Iako u Sao Paulo, Manaus i Recife dolaze navijači s raznim kombinacijama letova, iznosima u novčaniku i veličinama prtljage, jedan od njih odlučio je krenuti iz Münchena i prijeći desetak tisuća kilometara samo u odjeći na sebi bez dodatne prtljage.

Ispričavamo se, u ručnoj torbici od dodatnih stvari ovaj hrvatski navijač ponio je sunčane naočale i dres.

Zoran Bartulović rodom je iz Vinkovaca, a živi i radi u Njemačkoj. Za avanturu života odlučio se, kako kaže, jer je lud za Hrvatskom.

- Nisam ponio prtljagu jer mislim da je ovo dovoljno što imam na sebi. Ne volim se zamarati s ovakvim stvarima već želim da sve bude spontano - rekao je naš sugovornik.

Zoran zajedno sa šogorom u Rosenheimu ima tvrtku koja zapošljava 15-ero djelatnika i bavi se održavanjem klima uređaja. Kaže da posluju dobro te da mu novac ne igra nikakvu ulogu. To je značilo da je u Sao Paulu morao nešto i potrošiti.

- Prvo sam kupio četkicu za zube, ali ne i pastu jer je nije bilo pa sam zube prao sa sapunom. Drugi dan sam posudio čarape, a četvrti dan sam kupio majicu. Ne mislim više ništa uzimati, ovo mi je dovoljno - nastavio je.

Iako je imao avionsku kartu Sao Paulo - Rio de Janeiro, Zoran je s drugim navijačima unajmio automobil i vozio se desetak sati do jedne od najpopularnijih plaža na svijetu.

Već peti dan ima isto donje rublje, no večeras ga kupanjem na Copacabani planira zamijeniti u kupaće pa će ga nositi do Recifea.

- Tko me nije upoznao ne vjeruje, a ovakva putovanja planiram i dalje - zaključio je Bartulović.

>> Nogomet volim cijelu godinu, ne kada je trend

>> Hrvatskog navijača izludio jedanaesterac, a Brazilci umirali od smijeha

>> Pogledajte kako su Hrvati navijali u Brazilu

Komentara 23

ID
idibre
20:13 15.06.2014.

zoki makni se od servine, izaces na kucnom bornicu broj 2

YB
ybro
20:47 15.06.2014.

Zorane, IQ jednak broju godina?

Avatar darko.horvat.712
darko.horvat.712
20:49 15.06.2014.

kod mene doma ovaj lik sigurno ne bi montirao klimu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije