Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su stabilno

Hrvatski mačevaoci, među kojima je i prvi junior svijeta, doživjeli tešku prometnu nesreću

Petar Fileš
Foto: VL
1/9
31.01.2017.
u 23:18

Za sada nisu poznate okolnosti nesreće, tek kako je dio unesrećenih do bolnice preveo helikopter talijanske službe 118

Skupina hrvatskih mačevaoca u kojoj je bio i najbolji junior svijeta Petar Fileš doživjela je tešku prometnu nesreću u blizini grada Brescije.

Nesreća se dogodila na talijanskoj autocesti A21 pri povratku hrvatskih mačevaoca s turnira u Francuskoj. Među ozlijeđenima su i najbolji junior svijeta Petar Fileš koji je natukao nogu i glavu, te hrvatski izbornik Darko Limov koji je u nesreći slomio četiri rebra.

Najgore je prošao Leo Li koji je helikopterom prevezen u bolnicu u Bresciju i sutra ga očekuje operacija. 

"Trenutačno sam na kirurgiji u Cremoni, a u nesreći sam slomio četiri rebra. U istoj bolnici su još Antonio Gojak i Dorja Blažić, no svi su stabilno," kazao je za Hinu izbornik Limov.

Kući su već krenuli Janko Leskovac, Leo Smrekar, te trener Filip Škeljo. 

Za sada nisu poznate okolnosti nesreće, tek kako je dio unesrećenih do bolnice preveo helikopter talijanske službe 118. Prije samo desetak dana Petar Fileš je zauzeo prvo mjesto na ljestvici najboljih juniora svijeta. Petar je aktualni prvak Hrvatske u juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Komentara 2

NV
novo vriijeme
00:21 01.02.2017.

Svima želim brzi oporavak

Avatar sniper
sniper
00:33 01.02.2017.

na žalost ništa čudno, tamo su odradili cijeli turnir nakon kojega su odmah sijeli u auto i onako emocionalno i fizički iscrpljeni vozili 1000 km za doći kući. dovoljan je samo jedan mali pad koncentracije onoga koji je vozio i tragedija se dogodi. kako naši sportaši putuju po natjecanjima čudi me da ovakvi naslovi nisu češće na naslovnicama. zakonom treba zabraniti da sportaši nakon iscrpljujučeg natjecanja sami voze kući! di je sada janica da reagira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije