Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Hrvatski juniori ušli među osam najboljih na EP-u

Ivandija
VL FOTO
08.07.2012.
u 22:16

- U napadu smo prvi dio bili na vrhunskom dijelu, a u nastavku smo uspijeli kontrolirati utakmicu - rekao je izbornik mladih rukometaša Ivandija

Hrvatska juniorska reprezentacija (igrači rođeni 1992. i mlađi) svladala je Poljsku 35:33 te tako ušla među 8 najboljih na Europskom prvenstvu u Turskoj. Hrvatska je bila bolja tokom cijelog susreta i zasluženo je došla do pobjede koja je naše juniore odvela u drugi krug.

- Moramo biti zadovoljni nakon kiksa s Portugalom zbog prolaska u drugi krug. Nažalost ponovio se jednim dijelom pristup iz prve utakmice, poglavito u obrani, iako je veliki nedostatak za obranu neigranje Šušnje. Napadački smo u prednosti nad obranom. Što nismo dozvoljavali Rusima, opet se dozvolilo i to nas je moglo koštati da nismo bili napadački raspoloženi. U napadu smo prvi dio bili na vrhunskom dijelu, a u nastavku smo uspijeli kontrolirati utakmicu jer su se i Poljaci dijelom umorili. Možemo biti zadovoljni napadačkim dijelom, bili smo u dobrom ritmu i prošlu utakmicu i sada, ali pristup obrani brine, neigranje Šušnje je bio hendikep. Pokušao sam njihovu sredinu usporiti, ali nije krenulo i prebacili smo u 6-0 koja se pokazala tek u drugom dijelu boljom – rekao je izbornik Silvio Ivandija.

Uz Hrvatsku dalje ide i Porugal koji je danas odigrao neriješeno s Rusijom 32:32. Portugal prenosi 2 boda, Hrvatska 0, a iz grupe A prošli su Španjolska i Norveška.

HRVATSKA U21– POLJSKA U21 35:33 (21:19)

ESKISEHIR - Dvorana Besyo Sport hall.
Suci: Arsim i Erdoan Vitaku (Kosovo).

HRVATSKA: F. Ivić (7+1), Prezelj (3+0); Tokić -, Bačić 2/3, Buvinić 4/5, Š. Ivić
5/7, Kaleb 8/12 (2/2), Obranović 2/2, Smojver-, Horvat -, Sršen -, Pavlović 4/
7 (2/3), Vranković 1/6, Čorić 3/6, Šušnja -, Mandalinić 6/13. IZBORNIK: Silvio
Ivandija.

POLJSKA: Kapela (11+1), Malecki (2+0), Chmielinski; Daszek 3/4, Kuzdeba
2/3, Niewrzawa 7/12 (3/4), Walczak 4/5, Kornecki 3/7, Zagala -, Gregor -,
Packowski 8/14, Kubala -, Biegaj 2/2, Genda -, Rogulski 3/3, Mogielnicki 1/2.
Jaroslaw Cieslikowski.

SEDMERCI: Hrvatska 5 (4), Poljska 4 (3).

ISKLJUČENJA: Hrvatska 4\' (Š. Ivić, Bačić), Poljska 6\' (Paczkowski, Kornecki,
Mogielnicki).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije