Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTPUNOJ NEVJERICI

Hrvatski izbornik pronašao krivce za poraz: Ovo nisam vidio u 30 godina karijere!

Foto: HRS
1/2
02.12.2021.
u 20:22

Iako su Brazilke cijelu utakmicu bile imale kontrolu, Nenad Šoštarić vjeruje da su imale pomoć...

Hrvatske rukometašice teškim su porazom 25:30 protiv Brazilki otvorile Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj, što je izbornika Nenada Šoštarića jako naljutilo.

Nažalost, okrenuo se prema sucima, iako su Brazilke vodile doslovno cijelu utakmicu i bile daleko bolja ekipa.

- Ovo nisam vidio u svojih 30 godina karijere. Doru Krsnik, našu ponajbolju igračicu u obrani isključili su za 30 sekundi zbog nekog normalnog prekršaja. Nisu nam sudili neke prekršaje u kojima su mogli ubiti Ćamilu. Brazilke nisu dobile isključenja za takve prekršaje - izjavio je Šoštarić za RTL.

Foto: HRS

Spomenuo je i da su problemi u obrani bili ključni, kao i promašeni ziceri, sedmerci...

- Ako nekoga zaustavimo na 23 ili 24 gola, tad možemo pobijediti, ali ovako... Pa u prvom poluvremenu samo dva gola bila su izvana, a 16 s linije, to je nedopustivo.

Svjestan je da se sad treba okrenuti Paragvajkama, s kojima Hrvatska igra u subotu 4. prosinca. A potom dva dana kasnije slijedi Japan.

Neka se ovaj poraz pokaže kao iznimka, a ne pravilo. Ništa nije gotovo, ni izbliza!

Komentara 5

DM
drazen.muhvic
20:45 02.12.2021.

"Igrali smo dobro, al zaebo nas sudija!"

AN
ANNY
08:29 04.12.2021.

Moramo biti optimisti, iako su nas razočarale. Trenutno je "kraljicama šoka" pala kruna, ali sam uvjerena da će je vratiti. Hrabro djevojke!

YO
yopi
23:06 02.12.2021.

Cijeli svijet bi pricao hrvatski da nema sudaca...Ovo sa sucima je valjda vec meme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije