Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sva lica sporta'
Povratak na članak

Hrvatski izbornik: Nismo iskoristili uspjeh u Rusiji

Nakon velikih riječi i euforije poslije osvajanja drugog mjesta na svijetu mi gotovo ništa nismo ostvarili nakon toga, jer ne samo što nismo ni blizu izgradnje nacionalnog stadiona nego danas brojni turisti na zagrebačkom Adventu nigdje ne mogu kupiti prepoznatljivi kockati dres, kazao je Dalić

Komentari 4

Avatar Diavolo
Diavolo
13:45 11.12.2019.

nemamo mi pameti ni gradjanske kulture da bi iskoristili ovakve uspjehe... nije dovoljno molit Boga i mahat zastavama i trubit autima nakon pobjeda....treba tu necega vise

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
21:03 10.12.2019.

To smo mi, velike emocije i lavlje srce ali mozak ni racionalan

VL
SR
sramitese
20:26 10.12.2019.

tocno,,zamislite da ste nijemci..englezi..belgijanci..ili kinezi..ali na zalost vi ste iz banane..budite sritni da zivite i radite vanka..

VL
SS
sokac sa drave
23:23 10.12.2019.

Bilo je puno prijedloga da se gradi nacionalni stadion ali komentari iz kamenite regije i rikavaca svi su bili protiv.Ja sam jednom odgovorio sa pitanjem da se ne gradi u blatu i maksimiru i da predlazem Veneciju (split).On mi zahvaljujee i kaze bas nam treba novi jer ovaj sto nam je izgradio nas drug tito se raspada jer je bila fjaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.