Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš ponos

Hrvatski dres vodi u izboru za najljepši na svijetu, pomozite da pobijedi!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
19.03.2019.
u 18:11

Naši nadaleko slavni kvadratići u ovom trenutku imaju golemu prednost, neka tako i ostane

Hrvatski nogometni državni dres, kvadratići nadaleko poznati u čitavom svijetu, mogao bi biti proglašen najljepšim u izboru uglednog dnevnoga lista Marca.

Naime, uredništvo španjolskog lista i portala organiziralo je anketu u kojemu je predstavljeno pedeset dresova diljem planeta, a u ovom trenutku hrvatski je vodeći s gotovo 18 tisuća glasova.

>> Pogledajte video s dodjele nagrade Nogometaša godine u izboru Večernjeg lista

Na drugom je mjestu nigerijski s nešto manje od 12 tisuća glasova, a s obzirom čiji je portal, očekivano visoku poziciju drži i španjolski. Furijina crvena majica trenutačno je trećeplasirana s 11 tisuća glasova, a iznad deset tisuća glasova ima još samo francuski nacionalni dres.

Srpski reprezentativni res trenutačno je tek 45. na svijetu s 342 glasa, dok bosanskohercegovačkog ili slovenskog uopće nema u toj anketi.

Za hrvatski dres možete glasovati ovdje!

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
18:37 19.03.2019.

Nemres vjerovat. Na spanjolskom portalu hrvatski dres broj 1. Hrvatska iznad svih!

Avatar navijač
navijač
18:38 19.03.2019.

Dobro da se ne može glasati protiv, nego samo za. "Napredni Ljevičari "bi napravili opću mobilizaciju da glasaju protiv.

IL
ilijan
19:27 19.03.2019.

Najbolja reprezentacija i najljepši dres! Hrvatska 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije