Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI U REPKU?
Povratak na članak

Hrvatski branič za Večernji: Zaustavio sam Ibrahimovića, ali neću se sad umisliti

– Bilo je to zaista kao ispunjenje sna. Nije bilo lako protiv Ibre, jak je u duelu, mrcina, iskusan, zna izboriti prekršaj, veliki igrač, ma igračina! Bilo je neopisivo zadovoljstvo igrati protiv njega, a bio je i mali test da vidim gdje sam i što mogu... - rekao nam je hrvatski stoper Martin Erlić (23)

Komentari 2

DU
Deleted user
09:40 02.03.2021.

Bravo, svaka čast na skromnosti, poniznosti i čvrstoj volji i karakteru.

VL
SS
sokac sa drave
10:37 02.03.2021.

Strasno jos jedan nesudjeni bili ili tic kaze hajduk me nikada nije trazioi.Pitamo skaute hajduka koji traze mlade igrace kako to ,kako to.Oni u jdan glas odgovaraju znas sokac mi se malo vise razumijemo u kamen,suhozid ,makiju, rikavce i poskoke.Pa dobro onda bar znamo zasto je hajduk na niskim granama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.