Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženska košarka

Hrvatice za oproštaj od EP-a izgubile od Slovačke

22.06.2015.
u 22:06

Da je Hrvatska bila kompletna, s Režan, Mišurom, Lelas, Ivezić i Zellous, borili bismo se sigurno za jednu od medalja

Košarkašice Hrvatske završile su nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj porazom u posljednjem kolu drugog kruga od Slovačke (62:84).

Izbornik Braslav Turić nije mogao računati na prvog organizatora igre, Ivu Ciglar.

Umjesto nje priliku je dobila Carmen Miloglav koja je završila utakmicu s nevjerojatnih 11 asistencija. Inače, najbolje kod nas bile su Iva Slišković (16 koševa, devet skokova), Luca Ivanković (13 koševa, sedam skokova), Ivana Tikvić (deset koševa, šest skokova) i Iva Borović (osam koševa).

Na kraju je Hrvatska osvojila 12. mjesto i jedina je reprezentacija u drugom krugu koja nije osvojila ni bod. To nam je drugi najlošiji plasman u povijesti nastupa na europskim prvenstvima.

Opet, biti među 12 je veliki uspjeh jer izbornik zbog ozljeda nije mogao računati na Režan, Mišuru, Lelas, Ivezić i Salopek, a uoči turnira ostao je i bez Amerikanke Zellous.

>> Hrvatske košarkašice porazom od Litve izgubile šanse za prolaz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije