Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PREDSTAVA

Hrvatska uvjerljivo pobijedila Srbiju na Europskom prvenstvu!

Jozo Čabraja/Katal media
23.06.2021.
u 13:27

- Bila je dobra utakmica protiv Srbije, jako su dobri u obrani, ali smo uspjeli pobijediti. Danas mi je rođendan i ovo mi je najljepši rođendanski poklon.

Usprkos teškom drugom poluvremenu, Hrvatska je u susretu trećeg kola uvjerljivo pobijedila reprezentaciju Srbije rezultatom 34:25!

Igru Hrvatske danas je predvodio Tomislav Bošnjak s 8 golova, dok je igračem utakmice proglašen sjajni Florijan Kolarić (5). U strijelce su se još upisali Kristijan Živković, Pero Jukić, Leonardo Vučak, Bojan Crnojević, Teo Glumac, Ivan Pajić, Mateo Perak i Vedran Jakovljević.

- Dosta zahtjevna i fizički teška utakmica. Mi smo od samog početka krenuli jako dobro u obrani, napravili smo razliku i bilo je lakše igrati. Malo smo pali u drugom poluvremenu,  ali to je normalno zbog ovakvih vrućina i jako je teško igrati - rekao je Tomislav Bošnjak.

- Bila je dobra utakmica protiv Srbije, jako su dobri u obrani, ali smo uspjeli pobijediti. Danas mi je rođendan i ovo mi je najljepši rođendanski poklon. Hvala svim suigračima na odličnoj utakmici i čestitke reprezentaciji Srbiji na borbenosti - rekao je Marko Prošenski.

U drugom susretu dana Rusija je pobijedila reprezentaciju Francuske s uvjerljivih 37:14. Natjecanje se odvija po kružnom bod sustavu u kojem svaka reprezentacija igra protiv svake te ostvaruje dva boda za pobjedu, jedan bod za neriješen rezultat te nula bodova za poraz. Hrvatska posljednju utakmicu igra u subotu, 26. lipnja protiv Rusije u 18 sati, što bi ujedno mogla biti i odlučujuća utakmica za zlatnu medalju.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija gluhih jedna je od najtrofejnijih sportskih ekipa u Republici Hrvatskoj sa osvojenih 7 olimpijskih medalja od kojih 4 zlatne, 1 srebrna i 2 bronce. Na Europskim prvenstvima imaju 4 zlata te po jedno srebro i broncu, dok na Svjetskom prvenstvu imaju osvojena 2 zlata.

Komentara 2

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
16:11 23.06.2021.

Bravo, decki...

DU
Deleted user
22:03 23.06.2021.

Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije