Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi Euro

Hrvatska u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedila Tunis

Hrvatska - Tunis
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
06.01.2014.
u 21:25

- S obzirom da smo igrali prijateljsku utakmicu nije bilo potrebno riskrirati s Lacom. Vidjet ćemo u sljedećim danima hoće li moći biti od pomoći na europskom prvenstvu

Rukometaši Hrvatske u dva dana na pripremama u Umagu odigrali su dvije prijateljske utakmice sa Tunisom i u obje pobijedili. Jučer je bilo 31:24, a danas 24:20. Zanimljivo je da su na obje utakmice najefikasniji bili Horvat i Čupić.

Horvat je u prvoj postigao pet, u drugoj šest, a Čupić u obje po pet pogodaka. Ono čega se izbornik Slavko Goluža, najviše pribojavao skoro se dogodilo. A pribojavao se neplaniranih ozljeda. Nesretnik je bio Blaženko Lacković koji je u ranoj fazi prve utakmice dobio udarac u koljeno i više nije ulazio u igru. Sreća, udarac nije bio jak pa nije došlo do oteknuća.

Dan kasnije Lac je normalno hodao govoreći da je sve u uredu. U drugoj utakmici se zagrijavao, ali nije ulazio u igru.

- S obzirom da smo igrali prijateljsku utakmicu nije bilo potrebno riskrirati s Lacom. Vidjet ćemo u sljedećim danima hoće li moći biti od pomoći na europskom prvenstvu. Danas imamo jedan jaki trening, a onda slijede tri dana treninga gdje ćemo raditi samo s loptom i na taktici – istaknuo je Goluža, koji je bio zadovoljan prikaznom igrom u dvije utakmice.

U poluvremenu prve utakmice proglašeni su najbolji u 2013. godini. Po ocjenama novinara koji prate rukomet za najboljeg rukometaša proglašen je Domagoj Duvnjak. Dobio je ukupno 78 bodova. Na drugom mjestu je Igor Vori (37), a na trećem Mirko Alilović (30). Lanjski pobjednik, Ivan Čupić je na četvrtom mjestu sa 15 bodova. Kod rukometašica ponovno je najbolja Andreja Penezić koja je sakupila 56 bodova. Na drugom jestu je Maja Zebić (37), a na trećem Marta Žderić (21). Najbolji sudački par su Gubica i Milošević, dok je za najboljeg trenera proglašen Slavko Goluža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije