Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP U FRANCUSKOJ

Hrvatska u finalu u pet klasa!

Šime Fantela, Igor Marenić
Dino Stanin
28.04.2011.
u 19:51

Prema privremenim rezultatima prije prosvjeda hrvatski će jedriličari jedriti u plovu za odličja u pet klasa, što je veliki uspjeh hrvatskog jedrenja!

Tonči Stipanović u Laseru, te Šime Fantela i Igor Marenić u 470 su treći i u konkurenciji za odličja. Ivan Kljaković Gašpić u Finnu je četvrti i može konkurirati za broncu. U Laser Radialu Tina Mihelić je sedma, dok su Marin Lovrović i Siniša Mikuličić deveti u klasi Zvijezda. Svi navedeni jedre plov za odličja za deset najboljih.

Za ostale hrvatske jedriličare regata je danas završila. Pavle Kostov i Petar Cupać su 16. u 49er-u, Enia Ninčević i Romana Župan također 16. u ženskom 470. U Laseru Milan Vujasinović je 18., Luka Radelić 36., Ivan Taritaš 39., Aron Lolić 41. Mate Arapov i Ante Šitić su 17. u Zvijezdi.

Marin Mišura u Finnu je 20. U klasi RS:X najbolje plasirani hrvatski jedriličar je Luka Mratović na 49. mjestu. Posada Petre Klibe u dvobojskom jedrenju nije osvojila bodove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije