Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
giorgio chiellini

'Hrvatska u Brazilu nije imala sreće, snažna je to momčad'

Chiellini
Foto: Reuters/Pixsell
13.11.2014.
u 14:15

Branič Juventusa nahvalio Hrvate, tvrdi da Italija mora biti na vrhunskoj razini za pobjedu

- Očekujemo jako tešku utakmicu, ovo je prvi pravi ispit za našu reprezentaciju u ovim kvalifikacijama. Igrat ćemo protiv, uz nas, najbolju momčad u skupini - rekao je uoči utakmice s Hrvatskom branič talijanske reprezentacije Giorgio Chiellini te dodao:

- Hrvatska ima jako kvalitetne igrače i velike talente koji su sve bolji. Iznimno poštujemo Hrvatsku i morat ćemo biti u vrhunskom izdanju za pobjedu.

Igrač Juventusa osvrnuo se i na teškoće talijanske reprezentacije.

- Naravno, bilo bi dobro da igramo u punom sastavu, ali ozljede su dio nogometa.

Istaknuo je kako Hrvatska ima odlične pojednice.

- Svi oni igraju u vrhunskim klubovima, a Hrvatska je pokazala i na Svjetskom prvenstvu koliko je dobra, međutim nije imala sreće. Mi želimo dobar rezultat iz ovog susreta i nadamo se pobjedi - zaključio je Chiellini.

>>Tin Jedvaj može odmah na San Siro, a Anas Sharbini ostat će mi vječna zagonetka

>>Evo tko je oduševio, a koji su igrači zalutali na utakmicu s Argentinom

Komentara 2

BL
Blender
14:58 13.11.2014.

Hrvatska u Brazilu nije imala srece??? Hrvatska je bila pokradena sudackim odlukama kao i u svim vaznim utakmicama koje sam ja gledao, pa cak i u ovoj prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Pljuc, pljuc...

MH
mrtav-hladan
19:06 13.11.2014.

Nasi igraci igraju fenomenalno u stranim klubovima a kad igraju za reprezanentaciju neznaju gdje im je guzica a gdje glava i kad se jos k tome doda sudac koji nas pokrade male su sanse za velike rezultate Rezervama svaka castike rezultate Rezervama svaka cast igrali su odlicno protiv Argentine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije