Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična utakmica

Hrvatska U-21 pobijedila u Grčkoj, Rog i Pašalić strijelci

Mario Pašalić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.03.2015.
u 20:13

Bila je to dobra provjera za naše igrače i odličan uvid u situaciju za Nenada Gračana uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Na stadionu Atromitosa u Ateni Hrvatska U-21 reprezentacija pobijedila je Grčku sa 2:0 u prijateljskom dvoboju. Našim mladim nadama bila je to druga pobjeda u kratkom razdoblju, prije četiri dana u Sesvetama smo pobijedili Crnu Goru 3:1.

Hrvatsku je u vodstvo pred kraj prvog dijela doveo Marko Rog, a pobjedu je u 69. minuti potvrdio Mario Pašalić. Vrlo dobru utakmicu odigrao je Filip Krovinović koji je upisao dvije asistencije.

Bila je to dobra provjera za naše igrače i odličan uvid u situaciju za Nenada Gračana uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo u kojima će hrvatska igrati protiv Španjolske, Švedske, Estonije, Gruzije i San Marina.

Hrvatska: Mikulić - Mikanović (od 79. Capan), Šimunović, Kolinger (od 79. Ikić), Milić - Radošević (od 46. Ivančić), J. Mišić - Krovinović, Pašalić, Rog (od 79. Pejić) - Marić (od 46. Kiš). Izbornik: Nenad Gračan.

Strijelci: 0:1 - Rog (41), 0:2 - Pašalić (69).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije