Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Hrvatska U-19 remizirala s Mađarima i prošla u elitno kolo

Marko Kolar
Marko Jurinec/PIXSELL
23.09.2015.
u 20:12

U drugom susretu trećeg kola Crna Gora je pobijedila Kazahstan 2:1 te također osigurala prolazak skupine.

Nakon pobjeda protiv Crne Gore i Kazahstana u prva dva kola, mladim Vatrenima pod vodstvom izbornika Ferde Milina dostatan je bio i bod protiv Mađarske na stadionu Uljanika u Puli za osiguranje prvog mjesta u skupini i nastavka europskih kvalifikacija.

Mađarsku je u vodstvo doveo Korozman u 15. minuti, da bi konačnih 1:1 postavio hrvatski kapetan Knežević u 50. minuti iz kaznenog udarca.

Hrvatska je većinom drugog poluvremena imala i prednost dvojice igrača više, s obzirom da su Mađarskoj isključeni Czingraber te strijelac Korozman.

U drugom susretu trećeg kola Crna Gora je pobijedila Kazahstan 2:1 te također osigurala prolazak skupine. Drugi kvalifikacijski krug na rasporedu je u proljeće 2016. godine.

Komentara 1

DO
dodotatino
21:18 23.09.2015.

zašto nitko ih Najduga nije u repki. Nemojte da vam Brbljić piše priopćenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije