Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0 u Lučkom

Hrvatska U-19 kvalifikacije za EP otvorila pobjedom protiv Gruzije

Adidas lopta Euro 2012 (1)
adidas
26.10.2012.
u 17:30

Sudionici ovih kvalifikacija još su Azerbajdžan i Island, a u njihovoj međusobnoj utakmici, igranoj na igralištu HAŠK-a, Island je slavio sa 2:1

Hrvatska U-19 reprezentacija, koju vodi Dinko Jeličić, kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvorila je pobjedom. Naši mladi nogometaši u Lučkom su pobijedili Gruziju sa 2:0. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0, a prvi pogodak za naše postigao je hajdukovac Tomislav Kiš u 55. minuti. Posao Hrvatskoj olakšao je Pantsulaia koji je u 63. minuti dobio crveni karton. Konačan rezultat postavio je Dinamov junior Kruno Ivančić u 76. minuti.

Sudionici ovih kvalifikacija još su Azerbajdžan i Island, a u njihovoj međusobnoj utakmici, igranoj na igralištu HAŠK-a, Island je slavio sa 2:1. Prvoplasirana momčad skupine izborit će nastup u drugom krugu kvalifikacija, tzv. elitnim kvalifikacijama.

Raspored preostalih utakmica kvalifikacija: nedjelja, 14 sati: Hrvatska - Island (igralište NK Rudeš), Gruzija - Azerbajdžan (stadion NK Inter Zaprešić); srijeda, 14 sati: Hrvatska - Azerbajdžan (stadion NK Radnik, Sesvete), Island - Gruzija (stadion NK Hrvatski dragovoljac).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije