Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatska-Švedska: Nema Ibre, ali ni šetnje za Vatrene

Hrvatska reprezentacija odradila trening uoči utakmice sa Švedskom
Marko Prpić/PIXSELL
10.10.2020.
u 08:00

Šveđani su trenutno na trećem mjestu naše skupine Lige nacija s dva poraza, jednako kao i 'Vatreni'

Nakon 'zagrijavanja' u prijateljskoj utakmici sa Švicarskom, Hrvatsku u nedjelju očekuje maksimirski okršaj sa Švedskom u Ligi nacija, za koji je Germania Sport kladionica pripremila sjajne tečajeve i specijalne igre.

Šveđani su trenutno na trećem mjestu naše skupine Lige nacija s dva poraza, jednako kao i 'Vatreni', samo imaju bolju gol-razliku 0:3, dok su izabranici Zlatka Dalića primili osam golova, a Francuzima i Portugalcima zabili tri. Nadamo se da ćemo u nedjelju popraviti gol-razliku, poboljšati stanje na ljestvici i ostvariti prvu pobjedu. Germania Sport nudi odličan tečaj da će Hrvatska doći do pobjede bez primljenog gola - 3.20 i vrijedi pokušati s tom okladom.

Budući da je Švedska, od odlaska Zlatana Ibrahimovića, tipično tvrda skandinavska reprezentacija koja ne puni previše mreže protivnika, očekujemo utakmicu s malo golova. Germania vam na ishod u kojem će barem jedan golman biti pošteđen gorkog trenutka kada vadi loptu iz mreže, nudi tečaj 1.80.

Ako ste možda hazarderski raspoloženi i vjerujete da neće pasti više od jednog gola na utakmici, iskoristite izazovni tečaj Germanije od čak 3.05. Expert razina bio bi pogođen točan rezultat i pobjeda Hrvatske od 1:0 – uostalom, kako je i završio zadnji službeni okršaj 2005. godine.

Povijest međusobnih susreta ove dvije reprezentacije odaje kako u četiri okršaja nije bilo remija, a Hrvatska vodi u pobjedama 3-1. Pobjeda se priželjkuje i u nedjelju jer bi se mogla pokazati ključnom za ostanak Hrvatske u Ligi A ovog natjecanja.

Izbornik Dalić još uvijek nije načisto s početnom postavom, a najdublje dileme prisutne su po pitanju napada. Hoće li ići s dva klasična napadača u vidu Kramarića i Petkovića ili će Petkovića okružiti s Perišićem i Brekalom?

Dilemu će mu sigurno ponešto olakšati saznanje je li Kramarić spreman s obzirom na ozljedu aduktora. Vjerujete li da će 'Krama' istrčati te da ga problemi s preponama neće omesti u tome da zatrese švedsku mrežu, u Germania Sport kladionici ćete biti nagrađeni tečajem 3.00.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije