Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNA BORBA

Hrvatska sportska novinarka prošla je teške operacije: 'Komplikacije i posljedice ostaju zauvijek'

Zagreb: Dolazak na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića
Slavko Midzor/PIXSELL
19.02.2024.
u 09:58

Javnost je upoznata s time da je Mila Horvat prošla nekoliko teških operacija zbog zdravstvenih problema, imala je tumor jednjaka i rak vrata maternice.

Poznata hrvatska sportska novinarka, TV voditeljica i urednica, Mila Horvat, posljednjih nekoliko godina živi daleko od javnosti i kamera. Javnost je upoznata s time da je Mila Horvat prošla nekoliko teških operacija zbog zdravstvenih problema, imala je tumor jednjaka i rak vrata maternice. 

GALERIJA Hrvatska sportska novinarka Mila Horvat

Zagreb: Dolazak na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića
1/12

– Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti – ispričala je 2023. godine za Story

– Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, poslijeoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane – rekla je Horvat. 

Horvat ponekad odradi voditeljske uloge, a uglavnom objavljuje fotografije na društvenim mrežama. 

 

Komentara 4

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
15:44 19.02.2024.

Nije li to ona gospođa zbog koje su različite novine pokojnog Bandića(onda živog) na križ razapinjale jer je njoj "omogućio" auto koji ju je odvezao na liječenje, mislim u Austriju!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:41 19.02.2024.

Zgodna je.

AN
AnimaTor
13:37 19.02.2024.

Znaći ostala bez sponzora.Treba donorati ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije