Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA RUSIJA
Povratak na članak

Planirate li gledati Hrvatsku na SP-u u Rusiji? Ovo morate znati

Atmosferu je podgrijala i objava Fifina spota u kojem su nogometno umijeće, uz globalno poznate nogometaše, u tamnim odijelima u kabinetu u Kremlju demonstrirali predsjednik Fife i sam ruski predsjednik Putin

Komentari 13

FN
Fr@njo
08:27 15.03.2018.

gospodjo Kovacevic , kada ste se vec potrudili opisati sve svezi puta , uzmite si truda i malo vremena i istrazite, zasto hrvatske putnicke agencije permanentno vec godinama pljackaju svoje kliente sa tkz. aviotakaama.Takvog nesto nema vec je i zabranjenoo EU, a ne vjerujem da se igdje u svijetu takva perfidna pljacka vrsi..Agencija/e moraju u ponudi imati u cijeni sve, i nikakve bezobraznosti jos pod izgovorom da su ti nameti i promjenjivi.

VL
ŽU
žuti
09:11 15.03.2018.

Tko želi uživo gledati ovakve spektakle mora duboko potegnuti u džep, tako i treba!

VL
DO
dopizdilomi
08:17 15.03.2018.

Sva sreća pa je u Japanu bilo sve povoljno i jeftino.

VL
TP
tomo.peric.10
08:31 15.03.2018.

4700kn za čarter?! Jesu oni normalni?!

VL
MC
McCroat
08:15 16.03.2018.

Gledas vrhunski klupski nogomet svaki vikend Fantasticne momcadi ,uigrane kombinacije,fantasticne trenere i njihova takticka rijesenja. Imas mega momcadi , imas "autsajdere" za koje svi navijamo. I sad bi ljeto trebao provest i dat sve skupa nekih 4000 eura ako neo ne i vise da bi gledao Saudijske Arabije,Nigerije,Rusije...ili premorene zvijezde od klupskog nogometa koje budu jedva hodale po terenu. I jos neuigrane repke i losi treneri uz par iznimaka Prosla su vremena 70 tih i 80 tih da dolaze igraci vise manje spremni i motivirani . Vec dugo nema mitskih utakmica. Da nema tih Njemaca koji to jos shvacaju ozbiljno i dobro se pripreme takticki i fizicki to bi bilo stvarno jadan dogadjaj.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
11:51 15.03.2018.

Putujte u Rusiju kako bi osjetili okus doručka pravog američkog maslaca s kikirikijem, fina jela začinjena vegetom uz poznati okus coca cole.

VL
KO
kordunmoj75
18:58 15.03.2018.

I sta je tu problem,pa da ides u Spanjolsku,na tri dana ,da gledas Real treba ti 1500 eura,i ako moze biti,a svjetsko prvenstvo je nesto posebno,sto treba dozivjeti,cjene su vrlo pristupacne.

VL
DU
Deleted user
08:50 15.03.2018.

NE planiram gledati hrvatsku reprezentaciju (tzv. "vatrene") na SP u Rusiji, niti planiram ikoga gledati, to me ne zanima, to je najobičnije "KRUHA I IGARA". Ljudi, pamet u glavu, što će vam to.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:30 15.03.2018.

brazil je bio jeftiniji i bliži... engleska također.... francuska, da ne prićamo. a tko nije digao cijene za ovakve događaje? samo što su rusi prije koji tjedan žestoko zaprijetili hotelijerima, i oni su počeli smanjivati cijene. našim novinarima je najljepše pratiti događaje koje organiziraju nordijske zemlje. tamo nema besplatnih klipića, peciva, sokova, već imaju automate na novac. nema bogatih menija, ničega besplatnog. ali zato uživaju kad smo mi organizatori, cijeli svijet se na naš račun najede i napije, ništ ne trebaju potrošiti. ali ok, standard u danskoj je puno viši, pa mogu tako, mislim, sve naplaćivati...

VL
DU
Deleted user
09:01 15.03.2018.

Ja neznam tko si u Hrvatskoj mose priustiti luxuz u danasnjim vremenima da ide na svjetsko prvenstvo u Rusiji, osim HDZ burzoazije i njihovih uhljeba koji su se obogatili na stetu Hrvatskog naroda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.