Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
statistika

Hrvatska sedma na svijetu po broju zlata po stanovniku

vaterpolo (1)
Reuters/PIXSELL
13.08.2012.
u 12:00

Hrvatska je s tri zlata, koja su osvojili Sandra Perković, Giovanni Cernogoraz i vaterpolisti, na sedmom mjestu jer je osvojila prosječno 0.68 zlatnih medalja na milijun stanovnika

Hrvatska je na službenoj ljestvici Olimpijskih igara u Londonu s osvojene tri zlatne, jednom srebrnom i dvije brončane medalje zauzela 26. mjesto.

No, na onoj Državnog zavoda za statistiku Novog Zelanda Hrvatska je s tri zlata, koja su osvojili Sandra Perković, Giovanni Cernogoraz i vaterpolisti, na sedmom mjestu jer je osvojila prosječno 0.68 zlatnih medalja na milijun stanovnika.

Na toj je ljestvici prvo mjesto osvojila Grenada (9,57 zlata na milijun stanovnika), drugi su Bahami (2.92 zlata na milijun stanovnika), a treća Jamajka (1.46).

Komentara 9

FE
Felix
13:26 13.08.2012.

Bez ogromnog Domoljublja nema uspjeha kako smo vidjeli ni u Sportu a ni u ratu. Kad bi naši Političari imali 5 % domoljublja jednih vaterpolista ili rukometaša Hrvatska bi bila jedna sasvim druga zemlja. A Milanovića na dodjeli medalja slušaa himnu i gleda oko sebe kao da mu je neugodno !! To se vidjelo i osjetilo.

BE
beneronaldo
15:43 13.08.2012.

koga još zanimaju te fiktivne statistike, ionako će životni standard biti niži. Dakle kad slabo ide onda kruha i igara

OB
-obrisani-
12:46 13.08.2012.

Po osvojenim medaljama prva među bivšim državama bivše YU tvorevine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije